BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 8, 2010

mummy


mak yg sangat suci dan mulia..luv u mum..


dlm blog lepas222222
da post pasal daddys day
nie nak post pasal mummyss day plak
nak ckp ape ekk????
nak ckp i love u mak??
hurmm..xterckp larr..
my love xterungkap
mcm mane nie..maybe sbb syg sangat kot..sampai xbleh nak luahkan..
adoiiiyaiii
mak..i know mak x kan bace blog nie apetah lg post nie sbb mak xreti switch on komputer maupun laptopkan..
tapi along,,duam,,zaheed,,n nurul tau..
n dieorg pun ad blog tika kot..
tapi tika tau dieorg pun xsudi nak tengok blog tika yg merepek merapu meraban nie..
mak xyah tengok larr..klu x mesti mak marah tika tulis merepek2 nie..haha..
ok2..
happy mothers day to all mum in da world..
u r like GOD to ur children..
n im always b ur baby..hehe..nak masuk balik dlm perut mak bleh x??pastu duduk jerk dlm 2 xnak kuar2..
my mum..sangat cantik ok..lg cantik from me..jeles22...(adekepatut jeles ngan mak sendiri)ish22
hurm..teringin nak buat pantun utk mak tercinta..
tapi tika x reti larr..merepek2 nie tika reti larr..
hurmm..
ibu.....engkaularr ratu hatiku..
bila ku sendiri..
ibu hiburkan hati
hik33..mak tau x tika sendiri kat sini..
hehe..
mak..macam mane ek??mcm mane mak boleh ad tenaga nak jaga tika yg "sopansantun" nie ek??
lepas 2 nak jaga adik beradik tika yg len lg..nak buat keje2 len lg..mcm mane ek??mcm mane nak jadi sangat hebat mcm mak..mak boleh jadi cikgu,,kounselor,,doktor,,lawyer utk tika..tika yg kat sini pun merangkak2 lg nak jadi dokter..mak da jadi dokter yg sangat hebat da..ubat segala luka2 tika klu tika jatuh ke ape ke..n x bleh blarr boleh plak ubat hati tika..fuhhyoooo..teror r mak..mane ad dokter bleh ubat hati aq..doktor mak jerk boleh..hebatkan..(bangge2)..
lepas 2 kan mak kan keje,,mcm mane mak ad mase nak masak banyak2 utk tika yg gemuk nie..nak kemas rumah yg selalu tika sepahkan.. nak dengar tika membebel2 lg..nak men2 lumba lari dengan tika..buat keje skola tika..mandikan tika..semua larr..nie baru tika..yg lg 4 org tu..mcm mane??mcm mane mak buat ek..pelik larr..tika x abis pk da nie tau x..
kenape ek??sbb sayang ke??sayang dekat tika..tike pun syg dekat mak juga..tapi kenapa tika sangat jahat..xbaik pun..adoiii..ape larr budak nie..xsenonoh btolll..tembak jerk kasi mati..huhu..tapi tika tau mak xkan buat mcm 2 kan..mak syg anak mak yg comel nie kan..haha..tika tau..sbb 2 tika ngade2 n manje2 gedik2 ngan mak banyak2..haha..sengal!!!~
mak..thank you..mak tau x..tika melelelele air mata rindu kat mak mase tulis blog nie tau..huk22..sobss222..hehe..ok mak..nanti tika balik tika belikan mak kain batik banyak22222 n lawa22222..huhu..tika tau mak suke even mak ckp xyah bazirrr22..mane ad bazir mak..sini murah jerk bende2 tu..hehe..hurmm..tika exam nie..doa sape lg yg tika harap kan klu bukan doa ibu yang sejati..thanks mak..thanks sangat2..terima kasih banyak222..xtau da mcm mane nak ucap jutaan terima kasih 2..mak buka hati nie..amik..2 jerk yg tika nak bg kat mak sbb mak larr hati tika..jantung tika..huhu..i will always always always love u mak..no matter how..no matter y.no matter what..n theres no reason y i love u sooo much..it just me who were born n mean to love u..nothing else..just a big2 love for u mum..lovesss u mak..

mak yg menyampah lyn aq..
tengok..lawakan..bercahaya2 dan berseri2 muka mak..

budak yg sungguh memeningkan bersama maknyerr yg sangat baik hati..

SAYA SAYANG MAK SAYA i ♥ u


3 comments:

+aNa baNana+ said...

ko dah kene tag~~ ^_^

kikikunlalala said...

bestnye ade mak lagi..hehe..hepi mother's day too..

tika said...

tag apekah??