BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 27, 2010

bukan marah orang lah

ok..

tadi mase semua dosen berdiri busy busy kerat badan kelinci
mase mahasiswa dan mahasiswi duduk2 belajar dan mengajar..ad jugak lahh yang melahirkan rasa simpati melihat kelinci di potong2 dosen..
di satu pojok tersepuk dua orang anak dara yang sangat cantik lah..
aq ngan alma..
kami pun macam mahasiswi lain
belajar dan mengajar
FYI
belajar dan mengajar yang saya maksudkan tidak semestinya ko bukak buku modul aq bukak sabotta ok??
dalam kehidupan seharian pon kita mengalami proses pembelajaran kan??
so..

alma : ice, apsal blog ko banyak marah2 huh??ko tau x nanti klu org yg xknal ko bace mesti die maki2 ko ckp apelah budak nih luahkan perasaan semua kat blog..

aq : haha(gelak guling2)..ko pun percaya ke aq marah2 orang??adoiiyaiii..aq x marah org lahh..aq marah diri aq sendiri..aq marah result aq yg sangat lahh "membanggakan" tuh..aq marah anatomy aq....n most of all aq marah diri aq sendiri dengan sangat hebatnyerr..haha..xpe2..salah aq jugak..aq patot letak p/s ini xde kene mengene dengan sape2 hanya saya dan diri saya dan pelajaran2 saya..adoiii

alma : ye ke ice??

aq : yelah..aq nak marah sape jerk..klu aq marah pun dlm hati jerk..haha..(gelak banyak2 lagi)

alma : sengal lah ko ice(join aq gelak banyak2)

adoiiiyaiii..
haha..
tadi aq nampak usus kelinci kembang kuncup dalam pilokarpin..comel..
hehe..
group aq dapat arnab cantik warne hitam..
ad sekor arnab dalam sangkar..
die albino n mate die sangat merah dan sangat cantik
bulu die putih suci
mase aq masuk lab tuh die tengah makan
mase aq da nak abis tengok dosen2 potong2 arnab
makanan arnab tuh abis..
haha..okehh
p/s ; ini serius merepek..

masyaAllah

woiii...presentation x siap lagi lahh budak!!!!

p/s lagi ; saya sangat berharap A3 tidak kena present lagi sebab memang xde sape da nak g..saya pon da malu da asyik g depan jerk..malu tau x??malu!!!!!!!!!!!!!!!!!!sbb..orang len pon nak markah gak kan??xkan asyik aq jerk??ehh..hehe..x..x..xkan asyik group aq jerk..hik33..

ehh..xlame lagi nak balik lah..lg sebulan from now..wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MALAYSIA

SAYA RINDU AWAK SANGAT-SANGAT
AWAK XRINDU SAYA KE????

=))))))))

2 comments:

alma-chan ♥ said...

hahahaha..
ais~!!
mane ade aku ckp cam2..
xde2..ko slh type ayat aku..
*xpuas ati*
hehehe :)
tp sbb ni blog ko,ta kesah la kan even ko da slh type ayat aku yg sbnrnyer..hehehe :)

jgn sedih2 da k ice..
tp kan..aku bkn xbg ko tulis sal ko bnci2 org..just aku tertny2 sbb tiap kali aku bce post ko, mst tgh marah..pasni ko cite la ko nanges lak ke..ketawa ke..hehe :)
i likeeeeeeeeeeeee <3

tika said...

haha..