BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, September 8, 2010

hari raya

ok..
im so bad
i dunno how to treat u well
m sorry ok
da nak raya nie
sorry

haha..
gimik ja nie..

korang2..
selamat hari raya maaf zahir batin ok

tersalah kata
terkasar bahasa
terkhilaf tafsir
tersinggung perasaan
tersalahfahaman antara kita
termakan mknan korang
terminum xminta izin
terlanggar bahu
termasam muka
terbisu bicara
semualahhh
semua yg salah yg aq penah buat kat korang aq minta maaf lahh

aq x reti
yup
sesungguhnya aq sangat tidak reti menjaga hati dan perasaan orang lain
dan sesungguhnya yg jahat semua dtg dr aq dan yg baik itu dtg dari Allah SWT
so..
ok klu korang rase aq xpernah minta maaf
so aq nak minta maaf skng nie
aq tau aq banyak dosa kat korang n aq pretend mcm aq x salah
ok
tapi sebenarnya aq salah
ok..aq xsalah sangat senanyer..ok..fine..klu korang mmg rasa aq salah n patut minta maaf
ok..aq nak minta maaf nie..seriously aq minta maaf..
ok..kdg2 aq just mcm xsedar yg aq buat salah..orite..
so..segala salah aq nie semua aq nak minta maaf
all right..

xsemestinya bila raya jerk nak minta maaf o bila nak minta maaf jerk tyme raya
x
ok
x
aq just nak minta maaf sampai bila2
dari hujung rambut sampai hujung kaki
ok..

aq x reti mcm mane nak buat korang happy or senang berkawan ngan aq
as i said earlier
i am a very very bad gurl
so..
klu ad salah n korang masih berkecil hati ngan aq
aq minta maaf sangat2
ok
korang tau kan yg kdg2 aq main lepas ckp jerk
or main belasah jerk ape2
so..
klu ad terluka luar dlm
nampak o xnampak
aq just minta maaf ok
huh..

baiklah..
selamat hari raya korang
maaf zahir dan batin


hehe
tahun nie aq raya kat rumah
kat melaka
so..
aq happy..
hehe
hope korang happy bersama2 keluarga tersayang ye..
makan banyak2 sbb bukan senang nak cari ketupat di hari2 biase..
hurm..
sure baju raya korang semua mesti cantik2 kan..
baju raya aq pon cantik jugak..
haha
ok..
selamat hari raya tau
n maaf zahir batin
0-0 ok..


aq slalu nak jadi baik
xnak sakitkan hati sape2..
tapi aq xreti
ok..aq kene cuba blaja
utk memahami..
klu korang rase aq sangat jahat
ok..korang ckp jerk
nanti aq minta maaf
orite??

ok..
selamat hari raya..
jangan lupa duit raya aq ok..

hehe..korang puasa penuh x??
g terawih x??
da khatam da satu al-Quran bulan ramadhan nie??
hurmm..
semoga diterima segala amalan kita dibulan yg mulia ini ye

hari raya jumaat nie kan??
happy happy jugak lahh
tapi jangan lupa masih ad insan yg bersedih..
hehe..mcm adik2 aq yg dua org nie..
sorang nak upsr
sorang lg nak spm
huhu
kesian kan budak2 tahun nie..
upsr,pmr,spm
semua lepas raya..
haha..xpe2..adik2 yg nak exam sekalian
nanti da abis exam korang enjoy lah puas2 ye..
huhu..
nie akak ad simpan sket kuih raya tok korang..
haha..
selamat raya n selamat exam semua
=))))

ingatan tulus ikhlas=))

2 comments:

Zaim Van Java said...

ok..long entry...

tika said...

xlong pon lahh..
cube baca balik..ayat yg sama ja berulang2..haha
btw..selamat hari raya bro